Днес забелязах,че нещо трака отзад... когато карам на хубав път не се чува,но когато има неравности се чува.. звукът е като от ламаринка удращя се в нещо по-масивно.... когато е на място,запалена,също не се чува... само по неравности когато се кара... имам съмнения, че е ламарината, която е закрепена за дисковата спирачка на задната гума.. възможно ли е да е тя?Когато я пипна се усеща,че е леко разхлабена... звукът е много дразнещ :} ии искам да го остраня... някой ако може да помогне да каже...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нещо трака от задницата...
Collapse
X
-
Да кажа при мен какво беше, вчера го ремонтирах!
Тампоните които свързват надлъжната щанга към шарнирите на които са задните колела. Тампона се е отделил от външната втулка (оригинално е вулканизиран) и се движи аксиално напред назад по посока на болта. Тракаха надлъжната теглителна щанга странично в шарнира. След 2 часови неуспешни опити да извадя безболезненно външната втулка на стария тампон от гнездото на шарнира без да използвам груба сила (разбирайте чук) реших временно проблема с две гумени шайби дебелина около 4-5мм с които фиксирах вътрешната втулка на тампона за да не ходи наляво надясно. Пак повтарям това е временно решение докато не измисля как да извадя втулката от гнездото без да разглобявам цялата задница и да използвам преса за да избия втулката. Иначе си купих тампони от Александър Ауто струват 20 лв по спомен и доставката... абе "удоволствието" към 50 тина лв.
Ето как един друг алфист се е справил с проблема, а и илюстрация за какво говоря:
http://members.lycos.co.uk/greenserpent/RearBushes.html
Вчера покарах малко по дупките нямаше тракане, но си мисля, че тези гумени шайби няма да издържат много или най-малкото ще се разскърцат. На ясно съм, че ще трябва да сменям тампоните ама нещо не мога да измисля безболезнен начин ... явно са ръждясали там на място и ще трябва да срежа външните втулки с някой механичен трион за да ги избия по-лесно.
А сега съвета ми към колегата, като вдигнете колата проверете надлъжната теглителна щанга като я разклатите напред назад по оста на болта, чува се ясно металическо тракане и се усеща луфта. При мен беше това... адски ме дразнеше и за съжаление го имаше още когато купувах колата, но... това няма да го коментирам. Добре че се оказа лесен ремонт.
Дано и при вас са втулките, защото това е лесно отстранимо, не е много скъпо и е възможно да си го направите сам на някой канал.
Успех!
Comment
-
При мен беше същия проблем.
Лява отлепена нацяло, дясна на половина.
Свалянето е голям зор - едната със чук и секач, другата по лесно - сус зеге.
По големия проблем беше да намеря въпросните втулки в Бургас. Никъде няма. Накрая припасвах някакви от Ланчия някакъв модел - по 5 лв./бр.
Но в крайна сметка всичко е ОК.Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
Citroen BX-19GT, 85
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex
Comment
-
Днес ходих.. вдигнаха я... НИЩО и нямало... всичко било здраво и нямало за смяна нищо... втулките били ОК... звука си го има... ЕВАЛА от "свястни" монтьори..Утре ще я закарам на друг сервиз и ще ми кажат друго 100% ... пак ще пиша,утре.Alfonso 156 1.8 T. Spark
Comment
-
При закупуване на моята алфа го нямах този проблем, но се появи по някое време.... При "задълбочен анализ"и с помощта от начинаещ шофьор :P се сетих, че на няколко пъти при паркиране на задех ход побутвах ауспуха в по-високи борюри. При оглеждането му се оказа, че няма скъсани тампони, но се е изкривил и се удря в купето при по-голямо разлюлюване.
Алфа Ромео 156 1.6ТС
Comment
Comment